• Beveiligingsaccessoires

Beveiligingsaccessoires


Voor uw beveiligingscamera's en/of NVR heeft u de keuze om voor een uitvoering met of zonder Power Over Ethernet (POE). Daarnaast is het altijd aan te raden om minimaal één HDD in de NVR te plaatsen. Alle uitbreidingsmogelijkheden voor u op een rijtje.

Ontdek onze beveiligingsaccessoires

Power-Over-Ethernet (PoE) Switch

Met behulp van een Power-over-Ethernet switch kunt u netwerkapparatuur via de netwerkkabel van stroom en data voorzien. Dit maakt netstroom voedingen overbodig en elimineert kabels. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment PoE switches van eenvoudige 5 poorts tot 52 poort PoE+ switches. Bel gerust met onze specialisten om u te laten informeren over de juiste PoE switch.


De Slimme keuze voor Surveillance

WD Purple Surveillance Storage biedt exclusieve AllFrame-technologie die u betrouwbaarheid te bieden en gemoedsrust bij installatie. De Purple lijn van Western Digital is uitermate geschikt voor klein en middelgrote bedrijven die een betrouwbaar beveiligingssysteem in huis willen nemen. WD Purple’s exclusieve firmware upgrades werken met ATA-streaming om fout-pixilatie en video onderbrekingen te voorkomen. Deze komen over het algemeen voor wanneer reguliere harde schijven gebruikt worden als opslag in beveiligingssystemen. WD Purple Surveillance Storage is gebouwd voor 24/7, always-on, high-definition beveiligingssystemen die tot 32 camera’s ondersteunen.

Standaard HDD vs Surveillance-class HDD

U zou geen fiets gebruiken om een lading over het hele land te vervoeren, simpelweg omdat het niet het juiste gereedschap is voor deze baan. U hoeft ook geen desktop HDD in uw beveiligingssysteem simpelweg omdat deze daar niet voor ontworpen is voor die applicatie. WD Purple Surveillance class opslag is getest om compatibel te zijn in een breed scala aan beveiligingssystemen. Deze station zijn ontwoprn om standaard desktop HDD’s te vervangen die niet zijn ontworpen voor de zware 24/7 always-on high definition surveillance omgeving. Desktop HDD’s zijn ontworpen om met korte intervallen te werken en zijn niet ontworpen om hoge temperaturen en vibraties binnenin de apparatuur te doorstaan die typerend zijn voor beveiligingsapplicaties.

Surveillance Storage for peace-of-mind

Of u nu uw privé en dierbaren wilt controleren of het bedrijf wilt monitoren waar a hard voor gewerkt heeft om op te bouwen. I kunt vertrouwen op de surveillance-class storage gebouwd door één van de grootste fabrikanten van harde schijven in de wereld. WD Purple Surveillance storage is ontworpen om te kunnen werken met hoge temperaturen, always-on, toezicht op uw veiligheidssystemen om betrouwbaarheid en hoge kwaliteit video af te spelen wanneer u het nodig heeft. Ervaar de zekerheid van de Surveillance class harde schijven van de leider in de industrie van harde schijven.

Keyboard features:

Keyboard to control
• Dahua High Speed Dome (all models)
• Dahua Standalone DVR (KBD1000 & NKB1000 only)
• Dahua Network High Speed Dome (NKB1000 only)
• Network Video Server (NKB1000 Only)

Connection
• NKB1000: RS485, RS422, USB, RS232 & Network
• KDB1000: RS485, RS422, USB & RS232
• KB1000: RS485, RS422 & USB

Functions
• Three dimensional Joystick control of PTZ functions
• Preset position, Auto scan, Auto pan, Auto tour & Pattern Auxiliary Functions
• On-Screen menu & user operation procedure tips
• Connect so SmartPSS via USB (NKB1000 only)

Auxiliary Functions
• On-Screen menu & user operation procedure tips
• Connect so SmartPSS via USB (NKB1000 only)

Display

De uitgebreide, betrouwbare display portofolio van Fujitsu biedt het juiste scherm voor elke omgeving. Human-Centric ontwerpen met uitstekende ergonomie om comfortabel te werken. Geavanceerde prestaties, gecombineerd met efficieënte en milieuvriendelijke functies, gebruiksgemak en connectiviteit bieden ongeëvenaarde waarde. Daarbij helpt het kiezen van Fujitsu Displays u bij het maken van een practig functionele en aantrekkelijke ICT werkplek. 

  • +31(0)348-484900
    Voor al uw vragen, deskundig advies of een vrijblijvende offerte.

Blijft u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen van Telemos?

MELDT U DAN NU AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

U bent met succes ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier, probeer het nogmaals. Exuus voor het ongemak.

Telemos ICT Solutions Group gebruikt uw informatie om de nieuwsbrief te versturen en het doen van passende aanbiedingen.