• Haal meer rendement uit Microsoft Dynamics NAV® met Telemos
  Ruime ervaring met implementatie, onderhoud en optimalisatie.

Wilt u ook meer rendement halen uit Microsoft Dynamics NAV®?

U beschikt over of overweegt de aanschaf van Microsoft Dynamics NAV® binnen uw organisatie? Telemos beschikt over ruime ervaring met de implementatie, onderhoud en optimalisatie van Microsoft Dynamics NAV® omgevingen. Of het nu gaat om software aanpassingen, functioneel beheer, het hosten van uw NAV omgeving of het implementeren van slimme add-ons. Ook als u een upgrade naar een nieuwe versie van Dynamics NAV® overweegt of gewoon eens een second opinion wilt hebben van een onafhankelijke en objectieve partij dan is Telemos uw partner!

 


De voordelen van Telemos als partner

 • Telemos is een onafhankelijke en objectieve partij.

 • Telemos beschikt over gecertificeerde projectleiders.

 • Telemos biedt kwaliteit, een korte doorlooptijd en lage kosten.


Ontdek onze Microsoft Dynamics NAV diensten

Microsoft Dynamics NAV® Consultancy & Support

Telemos beschikt over Microsoft Dynamics NAV® gecertificeerde professionals die u tegen scherpe tarieven kunnen ondersteunen. Of het nu gaat om software aanpassingen, functioneel beheer, het hosten van uw NAV omgeving of het implementeren van slimme add-ons zoals webshop of kassa koppelingen, scan en document workflow oplossingen, elektronische facturatie, rapportage en analyse tools Telemos helpt u. Bekijk hoe wij u van dienst kunnen zijn. 

Software aanpassingen

Van kleine scherm- en rapport aanpassingen tot het bouwen van volledig nieuwe functionaliteiten, Telemos beschikt over Microsoft Dynamics NAV® gecertificeerde professionals die u tegen scherpe tarieven kunnen ondersteunen. Kwaliteit, korte doorlooptijden en lage kosten, daar staan wij voor!

Opstellen van een functioneel ontwerp

Goede software begint met een goed functioneel ontwerp. Het geeft inzicht in de organisatie, het te ondersteunen bedrijfsproces en beschrijft waar de applicatie precies aan moet voldoen. Het eindresultaat is een overdraagbaar document dat u kunt gebruiken om uw Dynamics NAV® partner mee aan te sturen of om de markt mee te verkennen. Telemos kent het belang van een goed functioneel ontwerp en heeft de kennis en ervaring in huis om u hiermee te helpen.

Slimme add-ons

Bewezen oplossingen bovenop Dynamics NAV® leveren die meerwaarde bieden, daar gaat het ons om. In ons portfolio hebben wij oplossingen op het gebied van:

 • Rapportage & analyse (BI) tools
 • Elektronisch factureren
 • EDI
 • Planning en Budgettering
 • Merchandise Planning
 • Customer Counters
 • Warehouse Management Systems
 • Point-of-Sale
 • Loyalty / klantenkaart systemen
 • CRM
 • Webshop
 • Tijdregistratie & Roosterplanning
 • Multichannel
 • Document scan & workflow oplossingen

Hosting

Steeds meer bedrijven kiezen er voor om hun bedrijfsapplicaties extern te laten hosten en dat is niet voor niets. Extern hosten biedt schaalbaarheid, veiligheid en continuïteit tegen voorspelbare kosten. Telemos biedt moderne hosting faciliteiten tegen aantrekkelijke kosten en heeft als geen ander ervaring met het hosten van Microsoft Dynamics NAV® omgevingen.

Upgraden naar een nieuwe(re) versie

Wellicht werkt u al jaren naar volle tevredenheid met uw Dynamics NAV® software en vraagt u zich af waarom u überhaupt zou moeten upgraden naar een nieuwe(re) versie. In veel gevallen is er sprake van maatwerk wat u ervan weerhoudt om te upgraden. Toch kunnen er goede redenen zijn, zowel vanuit functioneel, technisch als continuïteit oogpunt, om wél een upgrade te overwegen. Telemos ziet upgraden nooit als doelstelling op zich maar als middel en kan samen met u bepalen wat voor u de beste optie is, rekening houdend met uw wensen, uw problemen, uw budget en de organisatorische consequenties die een upgrade met zicht meebrengt.

Second opinion

Uw Dynamics NAV partner adviseert u wellicht al jaren naar volle tevredenheid. Toch kan het zinvol zijn om eens een andere partij naar uw wensen of problematiek te laten kijken. Deskundigen die u objectief en onafhankelijk kunnen adviseren. Kortom, professionals van Telemos.

Functioneel beheer

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om het functioneel beheer op hun Dynamics NAV® omgeving uit te besteden en dat is niet voor niets. Niet alleen betekent het zelf in dienst hebben van één of meer medewerkers een aanzienlijke kostenpost, maar hoe waarborgt u de continuïteit en kennis? Bent u (nog) niet toe aan uitbesteding van het functioneel beheer maar heeft u tijdelijk (extra) ondersteuning nodig, ook dan kunt u een beroep op ons doen! Telemos ontzorgt, of het gaat om periodieke of incidentele werkzaamheden, bij u op locatie of remote.

Project Management

U en uw medewerkers zijn druk met de dagelijks gang van zaken en ondertussen lopen er ook nog één of meerdere (optimalisatie) projecten op het gebied van Dynamics NAV®. Wie behartigt uw belangen, ziet toe op kosten, doorlooptijd en kwaliteit en zorgt ervoor dat het maximale uit uw investering wordt gehaald? Telemos beschikt over gecertificeerde projectleiders die het klappen van de zweep kennen. Professionals met meer dan 10 jaar ervaring, pragmatisch en bovenal resultaatgericht. Of het gaat om een aanpassing, een uitbreiding, een upgrade of een compleet nieuwe implementatie,Telemos ontzorgt.

Wij doen (o.a.) zaken met:

Zuidersterlogo

De ZuiderSter is een begrip in Rotterdam en omstreken met twee grote woonwarenhuizen in Barendrecht en Capelle aan den IJssel.

 

Zuiderster

 • +31(0)348-484900
  Voor al uw vragen, deskundig advies of een vrijblijvende offerte.