Fujitsu Servers PRIMERGY

De Primergy servers zijn het beste antwoord op de uitdaging: “Doe meer met minder”! Met de Primergy’s kunnen wij uw organisatie helpen de operationele efficiëntie te verbeteren. Primergy's bewijzen hun waarde dubbel en dwars.


Ontdek onze Fujitsu Primergy servers

Blade servers

Fujitsu Primergy Blade-systemen zijn het perfecte platform voor het bouwen van een geconvergeerde infrastructuur, zodat ICT-kosten, tijd en inspanningen worden verminderd. Primergy Blade servers maken gebruik van een modulaire architectuur en bevatten, naast de computerkracht, alle benodigde mogelijkheden voor netwerkcomponenten, opslagcapaciteit en managementmodules die bedrijven helpen hun infrastructuur te vereenvoudigen, aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren en de flexibiliteit te vergroten.

 

Rack Servers

Fujitsu Primergy rack-systemen zijn veelzijdige, rack-geoptimaliseerde servers die de beste prestaties en energie-efficiëntie leveren. Het is dan ook de "standaard" in elk datacenter . Primergy rack-servers vertegenwoordigen ongeveer twintig jaar aan ontwikkeling en productie know-how, wat resulteert in extreem lage uitval die onder het marktgemiddelde ligt. Dit leidt tot continue operaties en een uitstekende beschikbaarheid van hardware.

Tower Servers

De tower server is perfect voor kleine en middelgrote bedrijven. Fujitsu Primergy tower-systemen zijn robuuste en kostenefficiënte servers door hun zeer solide betrouwbaarheid. Daarnaast worden ze gekenmerkt door eenvoudige ICT-handelingen, laag energieverbruik en een stille werking, zodat ze kunnen worden gebruikt door niet technisch geschoolde personeel in standaard kantooromgevingen . Daarnaast kunnen bijna alle Primergy TX servers in een rack geplaatst worden om de beste flexibiliteit te behalen.

 

Rack Technology

Creëer innovatieve en handige ruimtebesparende oplossingen met 16 tot 42 unit-racks en compatibele datacenter accessoires. Primergy en Primecenter rack -technologie: “Het instellen van de trends van morgen”.