Fujitus Eternus Storage

Telemos volgt opslag projecten vanaf het eerste idee tot en met een succesvolle implementatie. Onder onze Business-centric Storage producten biedt Telemos Eternus Disk storagesystemen en Eternus gegevensbescherming apparaten van Fujitsu aan. Hiermee kunt u flexibel uw toenemende data volumes beheren met lagere kosten en profiteren van een zeer betrouwbare architectuur en gebruiksgemak. Voor de traditionele back-up concepten bieden wij Eternus tapesystemen. 


Ontdek onze Business-centric Storage producten

Eternus Disk storage systemen

Up-to-date bedrijfskritische data-inventarisaties vormen de ruggengraat van elke onderneming. Gebruik disk storage-systemen van Fujitsu om deze gegevens te beschermen tegen verlies en bewaar deze op een zeer kosteneffectieve manier.

All Flash Arrays

De snelste servers en netwerkverbindingen ter wereld zijn weinig behulpzaam indien de opslagsystemen niet in dezelfde snelheid kunnen lezen of schrijven. Prestatiegerichte databases, tijdrovende data -analyses, veelgebruikte online applicaties en virtuele servers of desktop omgevingen kunnen zeer snel leiden tot knelpunten tijdens het opslaan.

Eternus tapesystemen

Tapesystemen geleverd door Fujitsu bevatten de sterkste producten op de markt en leveren de hoogste prestaties en betrouwbaarheid. De Eternus tapesystemen staan voor doorbraken in betrouwbaarheid, capaciteit, prestaties en zijn geoptimaliseerd voor een laag energieverbruik om aan de back-up en archiveringsbehoeften van kleine tot middelgrote omgevingen met LTO-tape libraries te voldoen.

 

Storage voor het midden- en kleinbedrijf

De Fujitsu Celvin® NAS Server is het ideale product voor het delen van bestanden, waarmee u gecentraliseerd gegevensbeheer heeft tegen een redelijke prijs. Het is perfect voor het opslaan van grote hoeveelheden ongestructureerde gegevens.