09jul 2019

De afgelopen maanden is er door het softwareteam hard gewerkt aan de totstandkoming van TeleShop. Dé webapplicatie waarmee winkeliers in de woonbranche op een eenvoudige en snelle manier orders kunnen plaatsen bij leveranciers en fabrikanten. Op deze manier wordt het ontvangen van foutloze en complete bestellingen eindelijk realiteit.

Continue reading

05jun 2019

Dat Auping voor Telemos als IT ondersteuner kiest is niet nieuw. In het verleden heeft Auping al eerder gekozen voor de diensten van Telemos.

Het begon allemaal met de wens vanuit Auping om alle vestigingen te upgraden naar een hoger level. Dat was het begin van een nieuw traject waarin Telemos de expertise en kennis heeft ingebracht op het gebied van automatisering. Telemos heeft het algehele beheer van de hardware en gaat zorgdragen voor het upgraden van de winkels. Hierbij voert Telemos de ICT werkzaamheden uit bij nieuwe winkels en verbouwingen.

Continue reading

13mei 2019

Sinds 1 april 2019 is Telemos gecertificeerd reparatiepartner van mobile devices voor de BeNeLux.

Bluebird biedt een volledige reeks aan producten voor mobiele oplossingen in de retailmarkt. Het assortiment biedt alles wat nodig is om de klanten volledig van dienst te kunnen zijn.

Continue reading

10mei 2019

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de nieuwe website voor Telemos. Bij een nieuwe website waarin we meer willen laten zien ‘Wie en Wat’ Telemos is, horen natuurlijk ook gepersonaliseerde foto’s. We willen waar mogelijk af van stockfoto’s en overgaan naar eigen foto’s.

 

De kernwaarden van Telemos zijn betrokken, betrouwbaar, no-nonsense en deskundig. Hier zijn we trots op en dit willen we uitstralen.

Continue reading

Blijft u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen van Telemos?

MELDT U DAN NU AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

U bent met succes ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier, probeer het nogmaals. Exuus voor het ongemak.

Telemos ICT Solutions Group gebruikt uw informatie om de nieuwsbrief te versturen en het doen van passende aanbiedingen.