24jun 2016

Wij weten als geen ander dat de wensen en behoeften van iedere organisatie verschillend zijn. Daarom hebben wij gekozen voor een flexibele en modulaire opbouw van onze systeembeheer dienst. Op deze manier kunnen we samen met u een plan van aanpak maken dat naadloos op uw wensen aansluit, zodat wij u en uw organisatie geheel ontzorgen.

Continue reading

24jun 2016

De zakelijk e-mail beveiliging van Telemos is een geïntegreerde hard- en software oplossing voor complete bescherming van uw e-mails. Het levert een krachtige, gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing om ongewenste e-mail en virussen uit uw organisatie te weren. Voor meer informatie, gaat u dan naar onze website.

Continue reading

19apr 2016

Telemos International Group is een toonaangevende, betrouwbare partner in ICT-business voor het midden- en kleinbedrijf. Vanuit een full-service benadering bieden wij u een uitgebreid portfolio aan IT-diensten, Webdesign, Software en Hardware. Telemos is Authorised Service Partner van Fujitsu en Dell, daarnaast leveren wij een breed assortiment aan hardware van verschillende leveranciers.

Continue reading

14apr 2016

Elke Surface gaat in een klik van laptop naar tablet, werkt overal waar u op een dag moet zijn, en maakt naadloos contact met uw andere apparaten. Met meerdere poorten en de allerbeste digitale pen-ervaring geeft de Surface een nieuwe betekenis aan productiviteit op kantoor, onderweg of als u thuis aan het werken bent.

Continue reading

04mei 2015
Telemos windows server upgrade service. Upgrade uw server nu van Windows Server 2003 naar 2012.

Op 14 juli 2015 stopt de ondersteuning van Windows Server 2003/r2. Overstappen van Windows Server 2003 naar een nieuwere versie van Windows Server is belangrijk om veiligheidsrisico’s te vermijden. Telemos biedt u nu gratis een vrijblijvende inventarisatie van uw server(s) aan.  Meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende inventarisatie van uw server(s) kijk op onze website www.windowsserverupgrade.nl

Continue reading

27mrt 2015

Telemos heeft de ideale oplossing voor al uw vraagstukken op het gebied van automatisering. Onze Helpdesk is het eerste aanspreekpunt voor al uw vragen, opmerkingen of problemen met uw IT-omgeving. Ons uitgebreide team van specialisten geven u in iedere situatie een goed advies. Voor deskundige ondersteuning van uw automatisering kunt u kiezen uit onze strippenkaart, een Helpdeskcontract en een SLA-overeenkomst.

Telemos biedt u een gratis inventarisatie om te beoordelen welke vorm van onze helpdesk het beste bij u past. Zo kunt u in elke situatie zorgeloos aan het werk.

Continue reading

Blijft u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen van Telemos?

MELDT U DAN NU AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

U bent met succes ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier, probeer het nogmaals. Exuus voor het ongemak.

Telemos ICT Solutions Group gebruikt uw informatie om de nieuwsbrief te versturen en het doen van passende aanbiedingen.