18feb 2015
Telemos helpt u met de upgrade van Windows Server 2003 naar 2012.

Dit jaar wordt het jaar van de nieuwe server. Op 14 juli 2015 stopt Microsoft met de ondersteuning van Windows Server 2003/R2. Vanaf deze datum worden er door Microsoft geen updates en patches meer vrijgegeven. Overstappen van Windows Server 2003 naar een nieuwere versie van Windows Server is belangrijk om veiligheidsrisico’s te vermijden. Telemos biedt u nu een gratis inventarisatie van uw servers aan.

Continue reading

15okt 2014
Vandaag heeft Telemos haar nieuwe website gelanceerd. Om technologische ontwikkelingen te volgen is het belangrijk te blijven vernieuwen. Onze afdeling Webdesign heeft de nieuwe website ontwikkeld.

Continue reading

19nov 2013

Storage systemen worden vandaag de dag steeds zwaarder belast. Meer business transacties, grotere databases, meer gebruikers, etcetra Het zijn uitdagende tijden voor storage professionals om de systemen zo optimaal mogelijk in te zetten. Veel handmatige aanpassingen en storage investeringen zijn dan ook het gevolg.

Continue reading

31jul 2013

Heeft u wel eens via e-mail in gebrekkig Engels een smeekbede gekregen van een Nigeriaanse zakenman? Of bleek u de online winnaar van een fikse geldsom of droomvakantie? Niet als u gebruikt maakt van de e-mail security van Telemos. Deze dienst zorgt er voor dat alle binnenkomende e-mailberichten via de servers van Telemos worden gefilterd, opgeschoond en doorgestuurd.

Continue reading

16jul 2013

U staat er natuurlijk niet altijd bij stil, maar als er opeens een bon, factuur of ander document niet meer kan worden geprint, dan ontstaan er vertragingen in diverse processen. Voor veel grote bedrijven van naam is Telemos dan de partij die razendsnel voor een oplossing zorgt.

Continue reading

03apr 2013

Het platform IndoorsGO biedt fabrikanten en winkeliers optimaal gebruiksgemak. Niet alleen zijn over en weer de contactgegevens gemakkelijk te raadplegen, IndoorsGO heeft nog een extra dimensie aan het portal toegevoegd: online bestellen.

Continue reading

  • 1
  • 2