• ONDERHOUDSCONTRACTEN LABELPRINTERS
    Installatie, jaarlijks onderhoud en garantie-uitbreiding

Onderhoud en service labelprinters

Bij Telemos kunt u diverse soorten servicecontracten afnemen om een zo goed mogelijke service aan uw klant te kunnen bieden. Labelprinters zijn essentiële onderdelen van het productieproces. Met onze services kan de coninuïteit van bedrijfsprocessen worden gewaarborgd en de levensduur van de pinters worden verlengd.

 

Aanvraag vrijblijvende offerte

Installatieservice

Jaarlijks onderhoud

Garantie-uitbreiding

Flexibel    Deskundig    Betrokken 

 

 

 

 

Installatieservice

Na onze installatie service op locatie kunnen medewerkers direct aan de slag. We plaatsen de printer en zorgen dat de instellingen en software juist zijn afgesteld. We plaatsen de printrol op de juiste manier en demonsteren aan de medewerkers hoe men de rol op correcte wijze vervangt. Daarna volgt een korte instructie voor de medewerkers met tips en tricks over de printer. Het is mogelijk dat we producten voorafgaand aan de installatie voorzien van alle noodzakelijke installaties, software en hardware. Zoals cutter en/of peeler bij een labelprinter.

 

 

Jaarlijks onderhoud

Goed onderhoud is essentieel voor het optimaal functioneren van labelprinters. Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt wordt de labelprinter zowel extern als intern uitvoerig gecontroleerd en gereinigd. Goed onderhoud vermindert de kans op problemen en verlengt de levensduur.

Garantie-uitbreiding

 

Uw krijgt standaard 2 jaar garantie op uw product. Het is mogelijk om deze standaard fabrieksgarantie uit te breiden. Daarnaast kan de de standaard fabrieksgarantie kan worden uitgebreid met service en reparatie op locatie

PATRICK VAN GAMEREN

Contactpersoon Diensten en Software

Direct bereikbaar: 0348-484910

Mail: patrick@telemos.nl

WAAROM KIEZEN VOOR TELEMOS?

  Jarenlange expertise

  Maatwerk

  Kostenbesparende oplossingen

  Flexibel