Telemos windows server upgrade service. Upgrade uw server nu van Windows Server 2003 naar 2012.

Op 14 juli 2015 stopt de ondersteuning van Windows Server 2003/r2. Overstappen van Windows Server 2003 naar een nieuwere versie van Windows Server is belangrijk om veiligheidsrisico’s te vermijden. Telemos biedt u nu gratis een vrijblijvende inventarisatie van uw server(s) aan.  Meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende inventarisatie van uw server(s) kijk op onze website www.windowsserverupgrade.nl

Migratie van uw server
Onderneem nu actie wanneer u gebruik maakt van Windows Server 2003. Een migratie van Windows Server 2003 naar een moderne IT-omgeving kan enige tijd in beslag nemen. Telemos informeert u graag over hoe u deze stappen samen met ons kunt maken.

Bent u klaar om de volgende stap te zetten?
Wij bieden u de mogelijkheid om samen met Telemos de overstap te maken naar Windows Server 2012. Maak uw IT-omgeving voor de deadline toekomstbestendig en vermijd veiligheidsrisico’s.

Vraag gratis inventarisatie aan

Voor meer informatie, vragen of gratis een vrijblijvende inventarisatie van uw server(s) kunt u ook direct contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Telefoon: (0)348 – 484 910
E-mail: sales@telemos.nl
Website: http://windowsserverupgrade.nl