De afgelopen maanden is er door het softwareteam hard gewerkt aan de totstandkoming van TeleShop. Dé webapplicatie waarmee winkeliers in de woonbranche op een eenvoudige en snelle manier orders kunnen plaatsen bij leveranciers en fabrikanten. Op deze manier wordt het ontvangen van foutloze en complete bestellingen eindelijk realiteit.

afbeelding nieuwsflits met kader verkleining 1 - TeleShop: het allernieuwste product van Telemos. Daar zijn we trots op!

Fabrikant of leverancier

U plaatst uw digitale artikelcatalogus op het platform TeleCatNet. Als u nog niet over digitale catalogi beschikt kunt u deze eenvoudig zelf bouwen met een door Telemos ontwikkelde tool of door Telemos laten bouwen. U kunt een onbeperkt aantal platte én gelaagde artikelen in de catalogus opnemen.

Winkelier

Het enige wat de winkelier nodig heeft is een internetverbinding en een tablet, laptop of PC. Op het platform wordt met TeleShop de bestelling geconfigureerd en vervolgens met één druk op de knop, in een formaat dat geschikt is voor uw interne bestelproces, doorgestuurd.

Benieuwd naar wat TeleShop voor u kan betekenen? Klik op onderstaande  button voor meer informatie. Hier is ook de demo te vinden die laat zien hoe eenvoudig en snel het bestelproces werkt.

Meer informatie

 

Nieuwsgierig naar de nieuwsbrief over TeleShop? Klik op onderstaande button voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief TeleShop