Webdesign van Telemos. Telemos bouwt responsive websites en webshops.

Succes op internet begint met een goede website of webshop. Telemos levert nu ook professionele, responsive websites en webshops voor bedrijven. Alle websites en webshops worden ontworpen in uw eigen huisstijl, met een eigen design en een eigen domeinnaam.

Uw website of webshop is het eerste contact met potentiële klanten. Zorg er daarom voor dat deze er perfect uitzien, optimaal functioneren en een duidelijke boodschap overbrengen. Telemos biedt verschillende pakketten voor websites en webshops. Alle pakketten bevatten een responsive website of shop die geschikt is voor desktop, tablet en mobiele telefoon. Het beheer van de websites en shops van Telemos is eenvoudig. Zowel de websites als webshops zijn gemakkelijk uit te breiden met extra functionaliteiten.

Waarom webdesign van Telemos?

  • Telemos regelt alles voor u, van domeinregistratie tot en met hosting.
  • Telemos biedt snelle en deskundige support.
  • Telemos kan uw website of webshop desgewenst tegen scherpe tarieven onderhouden.

Uniek ontwerp

Telemos maakt ook websites en webshops op maat. Deze wordt geheel naar wens ontworpen en kenmerken zich door de kleine details. Alle elementen, communicatie uitingen en de look & feel van de website of webshop sluiten zo optimaal aan bij uw organisatie.

Bent u benieuwd wat voor webdesign pakketten wij bieden? Bekijk dan hier onze demo websites en webshops.

Bekijk demo websites Bekijk demo webshops

Neem contact op met een van onze experts voor meer informatie.