Dat Auping voor Telemos als IT ondersteuner kiest is niet nieuw. In het verleden heeft Auping al eerder gekozen voor de diensten van Telemos.

Het begon allemaal met de wens vanuit Auping om alle vestigingen te upgraden naar een hoger level. Dat was het begin van een nieuw traject waarin Telemos de expertise en kennis heeft ingebracht op het gebied van automatisering. Telemos heeft het algehele beheer van de hardware en gaat zorgdragen voor het upgraden van de winkels. Hierbij voert Telemos de ICT werkzaamheden uit bij nieuwe winkels en verbouwingen.

auping afbeelding2 1 - Auping kiest ook voor de ICT diensten van Telemos

Een stukje historie over het Familiebedrijf Auping

Auping werkt al 130 jaar aan oplossingen op het gebied van slaap en de kracht van rust. De  overtuiging: een uitgeruste wereld is een mooiere wereld. Elke dag weer wordt er gewerkt aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Duurzaamheid, design en innovatie staat hoog in het vaandel.

Auping is een A-merk-, productie- en retailbedrijf dat uitgroeide tot dé bedden- en matrassenspecialist. Auping is marktleider in de Benelux met meerdere verkoopvestigingen in Europa en distributie over een groot deel van de wereld. Auping is ontwikkelaar, producent en retailer van persoonlijke slaap- en rustoplossingen met aandacht voor mens, milieu en de toekomst.

Waarom de keuze voor Telemos

  • Telemos is flexibel,
  • De lijnen zijn kort
  • Goede kennis van zaken
  • Heldere, transparante prijsvorming
  • Betrouwbare IT leverancier gebleken in de afgelopen jaren

Voortgang

Inmiddels hebben de Fieldservice engineers alle vestigingen in Nederland bezocht voor een uitgebreide Site Survey en zijn we gezamenlijk druk bezig met de volgende stappen in het proces te realiseren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, klik dan op onderstaande button

Meer informatie