• Alle soorten hosting beschikbaar
  Voor ieder bedrijf een passende oplossing

Bij Telemos zijn alle mogelijke vormen van hosting beschikbaar

Hosting dient in betrouwbare handen te zijn. De bedrijven die hun hosting regelen via Telemos delen deze mening. Voor diverse grote klanten zorgen wij al jaren voor betrouwbare hosting. Telemos heeft zich de afgelopen twintig jaar  bewezen in het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van ICT-infrastructuren, servers, systemen en netwerken. De vormen hosting die Telemos aanbiedt zijn: Shared Hosting, Webhosting, Virtual Private Server Hosting, Dedicated Hosting, Co-located Hosting en SaaS Hosted Solutions.

Ontdek onze soorten hosting

Webhosting

Om uw website beschikbaar te maken via het internet heeft u Webhosting nodig. Door middel van Webhosting kunt u informatie, afbeeldingen en andere inhoud opslaan op een unieke locatie die te bereiken is via het internet. Door uw domeinnaam aan de opgeslagen website te koppelen, worden de bestanden online zichtbaar bij het intypen van het juiste internetadres. Telemos garandeert u snelheid en veiligheid en zorgt ervoor dat uw website altijd en overal beschikbaar is. Webhosting is bij uitstek geschikt voor iedereen die een website snel en gemakkelijk online wil hebben. 

Shared Hosting

Shared Hosting is een hostingpakket waarbij u een webserver deelt met anderen. De volledige capaciteit van de server wordt zo over meerdere accounts verspreid. Dit maakt dat een shared hosting veel goedkoper is dan wanneer men zelf instaat voor hosting of een server afhuurt.

Virtual Private Server Hosting (VPS Hosting)

Door middel van Virtual Private Server Hosting beschikt u over een virtuele server op één van onze servers. De virtuele server op onze Hosting infrastructuur waar u over beschikt wordt een Virtual Private Server (VPS) genoemd. De VPS is te gebruiken voor het beheren van websites en andere toepassingen. Bij VPS deelt u de fysieke hardware zoals de processorcapaciteit, bandbreedte en opslagcapaciteit met andere gebruikers. Telemos beheert uw VPS, zodat u zorgeloos uw applicaties online kunt gebruiken. Gebruikersrechten en gebruikersinstellingen kunt u eventueel zelf beheren.

Dedicated Hosting

Heeft u meerdere websites of applicaties in beheer dan is Dedicated Hosting de oplossing. Bij Dedicated Hosting krijgt u daadwerkelijk de volledige beschikking over een eigen server. Telemos is verantwoordelijk voor uw server (hardware) en u bent verantwoordelijk voor de eventuele websites en applicaties (de software) die op de server draaien.  

Co-located Hosting

Bij Co-located hosting plaatst u uw eigen server in één van onze datacenters. U kunt het beheer van uw server zelf uitvoeren of het door Telemos laten doen. Telemos voorziet uw server van stroom, koeling, beveiliging en de verbinding met het internet. 

SaaS Hosted Solutions

Software as a Service (ook wel SaaS genoemd) is een moderne oplossing waarbij het softwarepakket dat u wilt gebruiken niet meer op uw eigen systeem staat, maar op een zware server waarmee u via het Internet verbinding kunt maken. Het werkportaal zorgt er voor dat de software tegen de meest gunstige prijs en onder optimale omstandigheden beschikbaar is, zonder zorgen over de hardware of het technisch beheer. 

De voordelen van het gebruik van SaaS-oplossingen zijn groot. De belangrijkste zijn:

 • U hoeft geen grote investeringen te doen in apparatuur. Een pc met printer en verbinding met het internet is voldoende.

 • U hoeft geen softwarepakket aan te schaffen. U sluit gewoon een abonnement af tegen een vast, laag maandbedrag.

 • U heeft geen omkijken naar het maken van backups. Dit wordt elke dag volledig automatisch voor u gedaan.

 • U werkt altijd met de nieuwste versie van de software voor servers. 

In het vaste maandbedrag is inbegrepen:

 • Gebruik van de nieuwste versie van de besturingsprogrammatuur.

 • Het onderhoud op de besturingsprogrammatuur.

 • Het maken van dagelijkse back-ups.

 • Het beheer en onderhoud van de bij Telemos opgestelde systemen waarop de programmatuur draait.

Met deze moderne manier van werken, ook vaak werken “In the Cloud” genoemd, bent u af van veel rompslomp. Het is snel, voordeling en volgens de modernste technieken. Dit bespaart u tijd, geld en een hoop ergernis.

Wij helpen je graag!

 • Vakkundige en ervaren adviseurs
 • Al meer dan 30 jaar een begrip in ICT
 • Altijd persoonlijk advies

Vraag het ons