• VoIP: De veelzijdige telefoonoplossing
    Bereikbaarheid op maat

Voice over Internet Protocol (VoIP)

Voice over Internet Protocol (VoIP) is tegenwoordig niet meer onbekend en onmisbaar in ieder professioneel bedrijf. VoIP biedt u , als ondernemer, directe controle over uw zakelijke telefonie, waar u ook bent en op ieder tijdstip. Met onze op maat gemaakte telefooncentrale heeft u geen zorgen meer of elke beller beantwoord wordt. Daarnaast wordt de productiviteit verhoogd door voicemail, fax en e-mail met elkaar te verenigen. Faxen en voicemailberichten worden via de e-mail naar de juiste persoon doorgestuurd, zodat hier snel en eenvoudig op gereageerd kan worden. 

 

Aanvraag vrijblijvende offerte

Betrokken    Deskundig    Flexibel

VoIP: Efficiënt en voordelig

Bij VoIP maakt u gebruik van een veelal virtuele telefooncentrale. Dat scheelt u hoge kosten voor een fysieke centrale. De telefooncentrale is geheel op maat en naar wens in te stellen. In het online beheersysteem kunt u bereikbaarheid zelf beheren en instellen. Altijd met de juiste persoon doorverbonden worden. Ieder telefoontje wordt altijd beantwoord. Gegarandeerde bereikbaarheid 24/7, doordat het telecomnetwerk dubbel is uitgevoerd. Geen beperking op het aantal inkomende en uitgaande gesprekken.

VOORDELEN:

Kostenvoordeel, geen investering in fysieke centrale

Multi-device bellen via vast, mobiel, desktop of tablet

  Nummerbehoud

Centrale is volledig schaalbaar en uit te breiden

 Goedkoop bellen naar vaste en mobiele nummers

  Onbeperkt aantal gesprekken tegelijkertijd

Bereikbaarheid zelf beheren en instellen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In het online beheersysteem kunt u bereikbaarheid zelf beheren en instellen. Altijd met de juiste persoon doorverbonden worden. Ieder telefoontje wordt altijd beantwoord. Gegarandeerde bereikbaarheid 24/7, doordat het telecomnetwerk dubbel is uitgevoerd. Geen beperking op het aantal inkomende en uitgaande gesprekken.

Complete route van het inkomende belverkeer inrichten

Wachtrijen instellen

  Doorschakeling regelen

  Gebruikers toevoegen en voicemail instellen

Compleet pakket aan zakelijke telefonie diensten op maat

Afhankelijk van uw wensen stellen we het beste pakket voor u samen. We bieden zowel vaste als mobiele telefonie, of een combinatie van beide. U beslist zelf wat bij u past. Scherpe tarieven voor bellen per seconde of vaste belbundels. Het is zelfs mogelijk bel- en databundels onderling te delen. Gebruikers bellen onderling gratis.

Bel of mail met één van onze mensen voor meer informatie en vrijblijvende offertes.

PATRICK VAN GAMEREN

Contactpersoon Diensten en Software

Direct bereikbaar: 0348-484910

Mail: patrick@telemos.nl

WAAROM KIEZEN VOOR TELEMOS?

  Jarenlange expertise

  Maatwerk

  Kostenbesparende oplossingen

  Flexibel