• Ruime keuze IMAC/D Services
  Beschikken over de juiste apparatuur op de juiste plaats en binnen de juiste tijd!

IMACD Services

 

We bieden een ruime keuze in IMACD Services zodat uw organisatie en uw medewerkers de zekerheid hebben dat zij de beschikking hebben over de juiste apparatuur op de juiste plaats en op de juiste tijd! Dit conform de gemaakte SLA-afspraken.

IMACD staat voor Install, Move, Add, Change en Disposal.

 

Aanvraag offerte

 

 

 

400

Shops in NL en BE voor Auping support

90%

Van alle reparaties voor Fujitsu Nederland

6500

Werkplekken Friesland Campina

150

Shops IMAC Services voor Specsavers

INSTALL

Install betreft het installeren van automatisering in uw kantooromgeving, bij de filialen of bij uw medewerker thuis. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de hard- en software gebruiksklaar wordt opgeleverd.

 • PRE-INSTALLATIEDIENSTEN

   

  LABELEN

  Wij kunnen uw apparatuur voorzien van een label. Er zijn diverse labels leverbaar; standaard, non destructible, of maatwerklabels.

  IMAGEN

  Voor de aflevering van de IT apparatuur kan uw apparatuur worden voorzien van uw image, bestaande uit het operating systeem, instellingen en applicaties.

  DOA CHECK

  Om er zeker van te zijn dat de geleverde apparatuur werkend bij u afgeleverd wordt, voeren wij een zorgvuldige DOA-check uit.

Altijd snel beschikken over up-to-date werkplekken    Snelle reactie op onverwachte veranderingen    Forse kostenbesparing op dagelijkse ICT-taken    Voorraadbeheer kunt u aan ons uitbesteden

Al 25 jaar is Telemos een betrouwbare en flexibele partner. Korte lijnen in communiceren, je hebt aan 2 woorden genoeg om tot resultaat te komen.

Service Partner Manager - Fujitsu Technology Solutions

https://www.fujitsu.com/nl/

 

Fujitsu Portaal

 • 600 m2 WAREHOUSE

   

  STOCKBEHEER

  U hoeft geen grote investeringen te doen voor een eigen warehouse. Wij kunnen u deze service op maat leveren.  U kunt bij ons het benodigde aantal vierkante meters afnemen. Telemos zorgt voor just-in-time delivery op de juiste locatie en tijd.

   

  STOCKRETURN

  Als u een swap pool wenst, gaan retourgoederen door een controle proces. De apparaten worden gereinigd en getest alvorens ze naar stock gaan. Bij een nieuwe aanvraag kunnen de apparaten direct weer worden ingezet.

MOVE

Move is het verplaatsen van de hardware naar een andere werkplek. Dat kan in één kantoorpand zijn, maar ook tussen verschillende locaties.

 •   Verhuizing van werkplekken intern

    Verhuizing van gehele IT-infrastructuur naar een andere locatie

    Uw bedrijfsvoering kent een minimale onderbreking

    Flexibele inzet van onze enineers

Liever direct contact in plaats van verder scrollen?

Bel gerust voor meer info, vrijblijvende offertes of advies? We helpen u graag. Bel 0348-484900.

ADD

Add is het toevoegen van hard- en/of software op een bestaande werkplek. Bijvoorbeeld software-updates of het installeren van extra hardware of ergonomische producten.

Ontzettend servicegericht en altijd meedenkend.

Office Manager Air Parts B.V. https://www.air-parts.com/

CHANGE

Het verwisselen van hard- en software op een bestaande werkplek. De structuur van de werkplek blijft hierbij onveranderd. Denk aan het vervangen van een PC of muis.

 

Overige diensten

 • INRUIL- EN RETOURDIENSTEN

   

  Vernieuwing ICT-structuur

  Wanneer uw apparatuur is afgeschreven of aan vervanging toe is kunnen we deze voor u vervangen. Daarbij kijken we welke apparatuur uw bedrijfsomgeving optimaal laat presteren en de eisen van deze tijd voorbij streeft.

  Garantie onderhoud

  Vaak is de fabrieksgarantie van uw apparatuur beperkt en is het geboden servicelevel in uw situatie ontoereikend. Telemos biedt u de mogelijkheid een onderhoudscontract op maat af te sluiten voor uw apparatuur.

   

   

VOORDELEN SLA GESTUURDE IMACD DIENSTVERLENING

MAXIMAAL RENDEMENT

LAGE KOSTEN

UW IT ALTIJD UP-TO-DATE

DISPOSAL

Disposal staat voor recycling van de apparatuur. Apparatuur wordt zorgvuldig en volgens de wettelijke milieunormen afgevoerd.

 

 • ONZE OMGEVING

   

  Duurzame samenleving

  Wij zien dat elektronisch afval een wereldwijd probleem is. Met onze manier van werken proberen wij dit tot het minimum te beperken. We leveren graag een bijdrage aan een duurzamere samenleving. Door het verlengen van de levensduur en hergebruik/recycling halen wij het maximale rendement uit de mobiele devices.

  Gecertificeerde data verwijdering

  Hergebruik of duurzame afvoer

Betrouwbaar    Flexibel    Deskundig    Betrokken    No nonsense

ALLROUND ENGINEERS

Dagelijks zijn onze allround engineers in Nederland en België aan het werk op klantlocaties ter ondersteuning van algemene IT-diensten of periodieke afhandeling van opdrachten. Klanten werken graag samen met onze inventieve engineers. Onze engineers denken graag met u mee en zien overal oplossingen.

DE ORGANISATIE

Onze organisatie telt zo'n 30 gespecialiseerde, betrokken en bevlogen medewerkers op verschillende afdelingen. Elke dag staan ze klaar om onze klanten met aandacht, snel en precies op maat service te verlenen. Dit maakt ''Service als Strategie'' tot ons DNA.

  Ontvangt u graag vrijblijvend een offerte? Laat het ons weten! We inventariseren samen uw wensen.

  captcha

  Voer de CAPTCHA code hieronder in en druk op Verzenden.

  Blijft u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen van Telemos?

  MELDT U DAN NU AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  U bent met succes ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

  Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier, probeer het nogmaals. Exuus voor het ongemak.

  Telemos ICT Solutions Group gebruikt uw informatie om de nieuwsbrief te versturen en het doen van passende aanbiedingen.