• Lenovo partner:
  Authorized Warranty Service Provider

Bij Telemos zijn we trots om jouw toegewijde Authorized Warranty Service Provider voor Lenovo-apparaten te zijn. We begrijpen hoe belangrijk je Lenovo-apparatuur is voor je dagelijkse werkzaamheden, en daarom zetten we ons in om jou hoogwaardige service en volledige klanttevredenheid te bieden voor je Lenovo reparatie.

Lenovo reparatiediensten: binnen en buiten de garantie

Bij ons reparatiecenter in Woerden staan we klaar voor al jouw Lenovo-apparaten, zowel binnen als buiten de garantie. Of het nu gaat om een kapotte toets, een gebarsten scherm of een beschadigde behuizing, wij herstellen je Lenovo-apparaten met zorg. Met on-site garantie afhandelingen bieden we lokale service voor snelle Lenovo reparaties. We hebben ook losse spareparts beschikbaar, zodat je zelf kleinere Lenovo reparaties kunt uitvoeren.

Bij Telemos vertrouw je op gecertificeerde Lenovo-specialisten met kennis van laptops, pc's en servers. Onze standaard is een reparatietijd van drie werkdagen, mits de benodigde spullen er zijn. Is jouw laptop onmisbaar? We bieden spoedreparatie-opties voor een snelle oplossing. Voor bedrijven met een eigen IT-afdeling komen we op vaste dagen langs voor reparaties, terwijl jouw IT-afdeling de communicatie met eindgebruikers regelt.

Transparantie via portals

Onze handige portals maken het makkelijk om storingen in te voeren en Lenovo reparatie statussen in real-time te volgen. Geen gedoe, alleen duidelijkheid. Bij Telemos hechten we waarde aan duurzaamheid met het 'Right to Repair'-principe. We geloven in het repareren van apparaten om ze een tweede leven te geven. Kies voor gemak, expertise en duidelijkheid. Meld jouw Lenovo reparatie vandaag nog aan en ervaar de toewijding van Telemos aan jouw apparatuur.

De voordelen van Lenovo reparatie bij Telemos:

Snelle reparaties: binnen drie werkdagen

Lokaal gemak: gemak met on-site garantie afhandelingen

Gecertificeerde experts: kennis van laptops, pc’s en servers

Flexibele opties: spoedreparaties en vaste dagen voor bedrijven

Transparantie via portals: eenvoudige storingmelding en real-time statussen

Duurzaamheid voorop: ondersteuning van het ‘right to repair’-principe

Meld je Lenovo-apparaat hier aan

  Aanmelder  Zelfde adres als aanmelder

  Productinformatie


  JaNee

  Storingsomschrijving