• FUJITSU CERTIFIED SERVICE PARTNER

Reparatie van alle Fujitsu producten

 

Telemos is tot in de hoogste  graad door Fujitsu als Servicepartner gecertificeerd. We handelen 90% van alle reparaties in Nederland, van alle soorten devices

af. Ons team van gespecialiseerde service engineers voeren de reparaties nauwkeurig en met de juiste kennis uit.

 

Betrokken    Deskundig    Flexibel

 

Reparatie procedure

Na inlevering van het systeem zal er een analyse plaatsvinden van uw klacht.  U ontvangt een prijsopgave per e-mail met onze bevindingen. De gemiddelde reparatie doorlooptijd is 5 werkdagen.

 

Snel diagnose service

Kunt u uw systeem niet missen, dan kunt u bij ons gebruik maken van de 'snel diagnose service'. Wat betekent dit?

Neem telefonisch contact op en meldt aan dat u gebruik wenst te maken van onze ‘snel diagnose service’. U kunt op werkdagen in Woerden langs komen voor deze diagnose. Terwijl u wacht, checkt één van onze medewerkers uw systeem. Is de  klacht direct te verhelpen, dan wordt dit (in overleg met u) direct opgelost. Heeft uw systeem specifieke materialen nodig, dan ontvangt u een prijsopgave en na akkoord zullen wij het systeem innemen en de materialen bestellen. Doorgaans zijn de materialen de volgende werkdag bij ons in huis en wordt de reparatie zo snel mogelijk opgepakt.

 

Overduidelijke klacht?

Barst in het scherm, toets die afgebroken is of een andere overduidelijke klacht en u wenst prijsinformatie? Bel, of vul onderstaand contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk prijsinformatie.

 

Heeft u een back-up gemaakt van uw systeem?

Telemos is niet verantwoordelijk voor het herstellen of opslaan van klantspecifieke datagegevens. Het is aan de klant zelf om alvorens het systeem in te leveren een back-up te maken en uw gegevens veilig te stellen. Is het niet meer mogelijk om uw data veilig te stellen, doordat het systeem niet meer benaderbaar is? Meldt dit schriftelijk bij ons op de aanmelding en tevens via een extra notitie bij het te repareren systeem. Wij kunnen u dan adviseren over de op dat moment beschikbare mogelijkheden.

 

Hoe u het pakket bij ons aan kunt leveren:

  1. Via de post/vervoerder kunt u het pakket onder vermelding van het referentienummer naar ons opsturen: Telemos ICT Service, Pelmolenlaan 3, 3447 GW Woerden. Deze kosten zijn voor uw rekening.

  2. Inleveren op werkdagen tussen 08:30 – 17:00 aan onze receptie te Woerden. Gelieve altijd eerst een aanmelding te doen alvorens u deze reparatie inlevert, dit om onnodige vertraging in het proces te voorkomen.

Zodra het apparaat bij ons binnen is zullen wij een analyse maken van uw klacht en maken wij een prijsopgave met daarin onze bevindingen. Alleen na schriftelijke reactie op deze prijsopgave zullen wij verder aan de slag gaan.

 

Bij de prijsopgave kunt u voor 3 opties kiezen:

  1. U gaat akkoord met de prijsopgave. Wij gaan dan de materialen voor uw reparatie bestellen en verder de reparatie in behandeling nemen.

  2. U gaat niet akkoord met de prijsopgave. Wij sturen u het apparaat retour onder rembours/vooruitbetaling met doorbelasting van de onderzoekskosten 50 euro exclusief BTW. Deze onderzoekskosten bent u te allen tijden verschuldigd.

  3. U gaat niet akkoord met de prijsopgave en wenst het apparaat niet retour te ontvangen. U kiest er dan voor om geen kosten te betalen en Telemos zal het apparaat recyclen.

Indien er gedurende het reparatieproces andere defecten worden geconstateerd nemen wij contact met u op. Telemos behoudt het recht tot het maken van een herziende prijsopgave indien gedurende het reparatieproces andere defecten worden geconstateerd. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud. Bij akkoord zullen wij overgaan tot het bestellen van de materialen en het reparatietraject vervolgen.

Meer weten over onze fujitsu diensten? Neem contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of onderstaand formulier.

 

Telemos ICT Solutions Group

 

Contactgegevens

Pelmolenlaan 3, 3447 GW Woerden

+31(0)348-484900

info@telemos.nl


 

Ontvangt u graag een prijsopgave of wilt u een reparatie aanmelden? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op.

 

Contactpagina

 

Bel of mail met één van onze mensen voor meer informatie en vrijblijvende offertes.

PATRICK VAN GAMEREN

Contactpersoon Diensten en Software

Direct bereikbaar: 0348-484910

Mail: patrick@telemos.nl

WAAROM KIEZEN VOOR TELEMOS?

  Jarenlange expertise

  Maatwerk

  Kostenbesparende oplossingen

  Flexibel