Telemos ICT Solutions Group

Telemos ICT Solutions Group is uw betrouwbare partner in ICT-business. Een toonaangevende en professionele ICT-infrastructuur specialist voor het midden- en kleinbedrijf. Vanuit een full-service benadering biedt Telemos een uitgebreid portfolio aan hardware, software en ICT-diensten. Van clients tot grote serversystemen, van compleet ICT-servicebeheer tot specifieke softwareoplossingen voor de woon- en parfumeriebranche, waarbij hard- en software volledig op elkaar afgestemd zijn. De kracht van Telemos is dat alle onderdelen van het automatiseringsproces onder één dak beschikbaar zijn.

Waar Telemos voor staat

 • Krachtig
 • Gezien
 • Toegewijd

Wat biedt Telemos

 • Service als strategie
 • Fujitsu Authorised Service Provider
 • Unieke expertise en rijke ervaring
 • Deskundigheid

Capaciteit

 • 24/7 Support
 • 600 m2 Warehouse
 • Actief in Nederland en België
 • 200 m2 Technische dienst voor inhouse repair

Over ons

Sinds 1983 is het familiebedrijf  Telemos, met plezier actief in het leveren van hardware en ICT-diensten aan zowel de zakelijke als overheidsmarkt. Als ervaren speler in de ICT-sector hebben wij gedurende al die jaren diverse veranderingen doorgemaakt, maar we vinden het belangrijk om altijd actief deel te nemen aan de nieuwste ontwikkelingen. Deze betrokkenheid stelt ons in staat om weloverwogen keuzes te maken in de toepassing van innovatieve ICT-oplossingen.

Met trots vervullen wij diverse rollen, variërend van handige reparateur tot betrouwbare leverancier en flexibele onderaannemer. Als ervaren ICT-partner dragen we bij aan het soepel draaiend houden van systemen voor zowel middelgrote als grote organisaties.

Ons vermogen om flexibel mee te bewegen met veranderingen is een kernwaarde die we hebben laten zien gedurende ons bestaan. Dit realiseren we door het handhaven van korte communicatielijnen en het vertrouwen op de inventiviteit en proactieve instelling van ons team. Klanten waarderen ons om onze snelle en heldere respons als betrouwbare ICT-partner, waarmee we situaties snel en effectief kunnen aanpakken. Deze kracht hechten we veel waarde aan, omdat goede informatie ons in staat stelt om vooruit te kijken en te anticiperen.

Telemos over ons

Wij geloven dat ons werk pas voltooid is als alles goed functioneert. Om dit doel te bereiken, zijn we bereid als partner in ICT een stapje extra te zetten. We bekijken situaties vanuit diverse invalshoeken, begrijpen de positie van onze klant en het belang van een operationeel systeem. Actief meedenken over mogelijke ICT-oplossingen, kennis delen waar mogelijk en bewust zijn van onze grenzen zijn elementen die ons onderscheiden als deskundige in ICT-beheer.

Onze opdrachtgevers beschouwen ons als een onmisbare schakel in het grotere geheel. Als ICT-partner zijn we groot genoeg om te schalen in een corporate omgeving en tegelijkertijd compact genoeg om de benodigde flexibiliteit te bieden die vaak ontbreekt. Terwijl we 80% van onze processen strak organiseren, reserveren we bewust 20% ruimte voor onvoorziene zaken die doorgaans tot stagnatie en problemen leiden. Het is dan ook geen toeval dat wij service als de kern van onze strategie beschouwen.

Wat ons aanbod extra onderscheidend maakt bij Telemos, is onze specialisatie in merkafhankelijke reparaties van hardware. Hierdoor kunnen we ons volledig toewijden en staan we als authorized partner volledig achter het desbetreffende merk

Wij helpen je graag!

 • Vakkundige en ervaren adviseurs
 • Al meer dan 30 jaar een begrip in ICT
 • Altijd persoonlijk advies

Vraag het ons