• Passende oplossingen
    Inzicht en grip op uw processen.

Professionals die u kunnen helpen uw bedrijfsprocessen in kaart te brengen en passende oplossingen te vinden


Uw bedrijf is veranderd, evenals de markt waarin u opereert. Marges staan onder druk en nieuwe kansen en bedreigingen bieden zich aan. Waar internet nog wel wat tijd nodig had om door te breken, zijn smartphones met mobiel internet met een opmars bezig die vele malen sneller gaat. Organisaties moeten mee veranderen in deze snel veranderde wereld en dat is een uitdaging. ICT kan een business enabler zijn, maar kan ook de beperkende factor vormen. ICT moet nu als nooit tevoren toegevoegde waarde leveren. Dit kan zijn door efficiency te behalen, een beter inzicht en grip op uw processen te krijgen, of door nieuwe markten aan te boren.

Telemos levert professionals die u kunnen helpen uw bedrijfsprocessen in kaart te brengen en passende oplossingen te vinden en te implementeren. Oplossingen die value for money leveren en u in staat stellen een antwoord te bieden op de wensen en problemen waar u dagelijks mee worstelt. Of het nu gaat om een complete ERP-oplossing of om specifieke deeloplossingen: Telemos kent de markt, de mogelijkheden en de valkuilen.

 


De voordelen van Business Consultancy

  • Telemos kent de markt, de mogelijkheden en de valkuilen.

  • Telemos levert professionals die bedrijfsprocessen in kaart brengen

  • Pragmatisch en bovenal resultaatgericht.


Ontdek Business Consultancy bij Telemos

ICT-oplossingen ondersteunen processen in een organisatie. Processen vormen een gestructureerde set van activiteiten die erop zijn gericht de doelen van de organisatie te bereiken. Deze doelen dienen aan te sluiten bij de doelen van de klant, zodat de organisatie bestaansrecht heeft. Door ICT kunnen processen sneller, efficiënter of met meer kwaliteit worden uitgevoerd. Een goede ICT-oplossing ondersteunt de eindgebruikers in hun handelingen, waardoor zij sneller, efficiënter, met meer kwaliteit of met meer plezier hun doelen kunnen bereiken.

ICT gaat over de juiste informatie voor de juiste persoon op het juiste moment, ter ondersteuning van de business.
Dit is waar ICT het om te doen is: waarde creëren voor de business.

Door processen in kaart te brengen en aan te geven waar ICT-ondersteuning zich bevindt, ontstaat inzicht rondom de ICT. Hierdoor wordt het makkelijker te bepalen waar ICT toegevoegde waarde biedt en waarom dit nodig is. Processen geven context en betekenis aan ICT. Dit is met name handig bij het bepalen van impact door een verandering. De bestaande en gewenste situatie worden dan beschreven en aangegeven wordt waar de verschillen liggen. Processen kunnen op hoog niveau ketenprocessen zijn over organisaties heen, maar ook werkprocessen op een lager niveau. Op lager niveau kunnen processtappen worden uitgewerkt in use cases. ICT kan bestaande processen ondersteunen, maar er ook voor zorgen dat processen wijzigen.

Wij doen (o.a.) zaken met:

Zuidersterlogo

De ZuiderSter is een begrip in Rotterdam en omstreken met twee grote woonwarenhuizen in Barendrecht en Capelle aan den IJssel.

Zuiderster

126x50xKiwitz.jpg.pagespeed.ic.NEZcqzKOyaKiwitz bedient sinds 1954 de Nederlandse bouwmarkt met uiteenlopende systemen, diensten en producten. We staan in direct contact en we verzorgen zelf het gehele traject: van systeemadvisering, levering van producten, begeleiding tijdens verwerking tot nazorg.

Kiwitz

141x45xlogoFD.jpg.pagespeed.ic.h3ecdnQUtUFlower Direct is een jong dynamisch bedrijf dat in 1997 gestart is met het verkopen en verwerken van snijbloemen voor kwekersgroepen. De drijfveren van Flower Direct waren toen en zijn nu nog steeds: kwaliteit, efficiency en innovatie.

Flowerdirect

  • +31(0)348-484900
    Voor al uw vragen, deskundig advies of een vrijblijvende offerte.

Blijft u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen van Telemos?

MELDT U DAN NU AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

U bent met succes ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier, probeer het nogmaals. Exuus voor het ongemak.

Telemos ICT Solutions Group gebruikt uw informatie om de nieuwsbrief te versturen en het doen van passende aanbiedingen.