• Prince2® gecertificeerde projectleiders
    Professionals met meer dan 10 jaar ervaring, pragmatisch en bovenal resultaatgericht.

Waarom is Projectmanagement zo belangrijk?

Het managen van projecten is iets wat we als mens al eeuwen doen. Projecten en projectmanagement is van alle tijden. Denk maar aan de bouw van de Chinese Muur of de piramides in Egypte, realisaties die in tijdelijke organisaties zijn waargemaakt. Waarom mislukken dan toch nog zoveel ICT projecten, vindt de oplevering (veel) te laat plaats en worden budgetten sterk overschreden?!? Een uitgebreide studie van 30.000 internationale projecten toont aan waarom projecten mislukken.

 


De voordelen van Projectmanagement bij Telemos

  • Beschikt over gecertificeerde projectleiders.

  • Meer dan 10 jaar ervaring.

  • Pragmatisch en bovenal resultaatgericht.


Projectmanagement

Telemos Business Solutions
Het selecteren, ontwikkelen en invoeren van nieuwe informatiesystemen is een ingrijpende activiteit, waarbij doorgaans meerdere interne en externe partijen zijn betrokken. Om dergelijke trajecten goed te organiseren, is deskundig en professioneel projectmanagement essentieel. Goed projectmanagement vereist kennis, vaardigheden en bovenal veel ervaring.

Wie behartigt uw belangen, ziet toe op kosten, doorlooptijd en kwaliteit en zorgt ervoor dat het maximale uit uw investering wordt gehaald?

Telemos beschikt over Prince2® gecertificeerde projectleiders die het klappen van de zweep kennen. Professionals met meer dan 10 jaar ervaring, pragmatisch en bovenal resultaatgericht. Of het gaat om het begeleiden van een aanpassing, een uitbreiding, een upgrade of een compleet nieuwe implementatie, Telemos ontzorgt.


Cobb’s paradox:
We know why projects fail, we know how to prevent failure—so why do they still fail?
Martin Cobb, Treasury board of Canada Secretariat, Ottawa, Canada

 

Wij doen (o.a.) zaken met:

Zuidersterlogo

De ZuiderSter is een begrip in Rotterdam en omstreken met twee grote woonwarenhuizen in Barendrecht en Capelle aan den IJssel.

Zuiderster

126x50xKiwitz.jpg.pagespeed.ic.NEZcqzKOya

 

Kiwitz bedient sinds 1954 de Nederlandse bouwmarkt met uiteenlopende systemen, diensten en producten. We staan in direct contact en we verzorgen zelf het gehele traject: van systeemadvisering, levering van producten, begeleiding tijdens verwerking tot nazorg.

Kiwitz

141x45xlogoFD.jpg.pagespeed.ic.h3ecdnQUtU

Flower Direct is een jong dynamisch bedrijf dat in 1997 gestart is met het verkopen en verwerken van snijbloemen voor kwekersgroepen. De drijfveren van Flower Direct waren toen en zijn nu nog steeds: kwaliteit, efficiency en innovatie.

Flowerdirect

  • +31(0)348-484900
    Voor al uw vragen, deskundig advies of een vrijblijvende offerte.

Blijft u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen van Telemos?

MELDT U DAN NU AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

U bent met succes ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier, probeer het nogmaals. Exuus voor het ongemak.

Telemos ICT Solutions Group gebruikt uw informatie om de nieuwsbrief te versturen en het doen van passende aanbiedingen.