• Uitwijk Servicecentrum van Telemos
    Volledig ingericht Uitwijk Servicecentrum

Uitwijk Servicecentrum

Als onderneming moet u er niet aan denken dat er brand uitbreekt of dat er een andere calamiteit ontstaat waardoor de onderneming niet meer in staat is haar dagelijkse werkzaamheden te verrichten. In toenemende mate speelt ook het wegvallen van de computer-infrastructuur hierbij een rol. Telemos biedt het midden- en kleinbedrijf bij calamiteiten een uitwijkcentrum waar u na het optreden van de calamiteit weer van start kunt gaan met uw bedrijfsvoering voor zover het uw computernetwerk betreft. In het uitwijkcentrum zijn diverse kantoorruimtes ingericht met meubilair, telefoonvoorzieningen en natuurlijk de voor u zo belangrijke ICT-apparatuur. 

 


De voordelen van het Uitwijk ServiceCentrum

  • Zelf het gewenste aantal werkplekken en aanvullende faciliteiten aangeven.

  • Na een calamiteit kunt u binnen de overeengekomen tijd weer aan de slag.

  • Meest recente back-up beschikbaar op de werkplekken.


Ontdek ons Uitwijk Servicecentrum

Hoe werkt het?

U sluit met Telemos een overeenkomst voor het dagelijks maken van een back-up van de op uw computersysteem (de server) opgeslagen informatie. Telemos stelt in overleg met u een overeenkomst op waarin wordt vastgelegd over hoeveel werkplekken u in het uitwijkcentrum kunt beschikken in het geval van calamiteiten. In de genoemde overeenkomst wordt tevens vastgelegd binnen hoeveel tijd u over het door u gewenste aantal werkplekken in het uitwijkcentrum kunt beschikken. In het geval van een calamiteit neemt u contact op met Telemos. Telemos zorgt er voor dat binnen de met u overeengekomen tijd (bijvoorbeeld 4 of 8 uur) de gegevens van de meest recente back-up op de werkplekken in het uitwijkcentrum beschikbaar zijn en u aan de slag kunt.

Wat zijn de kosten voor een Uitwijk Servicecentrum?

Voor het dagelijks maken van back-ups hanteert Telemos een tarief gebaseerd op de omvang van de hoeveelheid dagelijks veilig te stellen informatie. Voor het beschikbaar houden van de infrastructuur (meubilair, telefoons, computers) in het uitwijkcentrum wordt u een jaarlijkse vergoeding in rekening gebracht. De vergoeding is gebaseerd op het aantal door u gewenste werkplekken en eventuele aanvullende faciliteiten. Indien u daadwerkelijk van het uitwijkcentrum gebruik gaat maken wordt u een tarief per dag in rekening gebracht. Dit tarief wordt vooraf bepaald en is gebaseerd op het door u met Telemos overeengekomen aantal werkplekken en aanvullende faciliteiten.

  • +31(0)348-484900
    Voor al uw vragen, deskundig advies of een vrijblijvende offerte.

Blijft u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen van Telemos?

MELDT U DAN NU AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

U bent met succes ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier, probeer het nogmaals. Exuus voor het ongemak.

Telemos ICT Solutions Group gebruikt uw informatie om de nieuwsbrief te versturen en het doen van passende aanbiedingen.