• ISDN stopt per 1 september 2019!
  Stap op tijd over op Voip met onze hulp.

Voice over Internet Protocol (VoIP) hét alternatief voor ISDN.

Voice over Internet Protocol (VoIP), tegenwoordig niet meer onbekend en onmisbaar in ieder professioneel bedrijf. Met onze op maat gemaakte telefooncentrale heeft u geen zorgen meer of elke beller beantwoord wordt. Daarnaast wordt de productiviteit verhoogd door voicemail, fax en e-mail met elkaar te verenigen. Faxen en voicemailberichten worden via de e-mail naar de juiste persoon doorgestuurd, zodat hier snel en eenvoudig op gereageerd kan worden. 

 

VoIP Telefonie

VoIP

Bellen via internet is een stuk voordeliger. U kunt veel geld besparen door te bellen met Voice over IP (VoIP). Dat houdt in dat u uw telefoongesprekken over het internet voert. VoIP is simpelweg de toekomst en geeft uw bedrijf meer mogelijkheden en voordelen. Daarnaast is uw investering snel terugverdiend doordat u bespaart op uw telefoonkosten. 

Leverancier voor VoIP-telefonie van Telemos. 3CX is een van de leveranciers voor VoIP-telefonie van Telemos.

Telefooncentrale

De mogelijkheden voor een VoIP telefooncentrale zijn bijna eindeloos. Wij nemen graag met u deze mogelijkheden door. Van keuzemenu tot het automatisch doorschakelen naar mobiel wanneer het internet niet beschikbaar zou zijn. Telefoonlijn al bezet? Dankzij een wachtrij met passende achtergrondmuziek wordt uw telefoonlijn on-hold gezet tot u weer beschikbaar bent. Duurt het te lang, kan de beller automatisch worden doorverbonden naar een beschikbare medewerker. 

Toestellen

Telemos heeft Yealink in het assortiment opgenomen, omdat Yealink naadloos aansluit met onze VoIP oplossingen. Yealink heeft meer dan 50 engineers die zorgen voor de innovatie van hun producten. Hun toestellen worden gekenmerkt door een groot aantal functies die zakelijke communicatie met een hoge mate van beveiliging vereenvoudigen en van klein tot grootbedrijf ingezet kan worden. Yealink bied standaard desktop toestellen, video- en multimedia-toestellen, dect-toestellen en zelfs USB toestellen voor gebruik met Skype of andere softphones. In het kort

 • Yealink toestellen zijn functie rijk, maar ook prijsbewust
 • Desktop toestellen komen in meerdere confuraties
 • Toestellen zijn eenvoudig te gebruiken en zien er degelijk en professioneel uit

Accessoires

Een VoIP omgeving hoeft niet alleen uit vaste- en dect-toestellen te bestaan. Zo kunt u gebruik maken van een extra BLF-uitbreidingsmodule, headsets, softphones POE-switches, etc. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Neem contact met ons op


De voordelen van VoIP-telefonie

 • Kostenbesparend.

 • Goedkoop bellen naar vaste en mobiele nummers.

 • Onbeperkt aantal gesprekken tegelijkertijd.

 • Flexibel en locatie-onafhankelijk.

 • Beschikken over meerdere publieke nummers.

U kunt met VoIP-telefonie gemiddeld 25% tot wel 70% op uw telefoonkosten besparen, waardoor deze investering snel is terugverdiend. VoIP is simpelweg de toekomst en biedt uw bedrijf meer mogelijkheden. Bellen via VoIP is goedkoper dan traditionele telefonie zoals ISDN. Daarnaast is uw organisatie met VoIP beter bereikbaar. 

In tegenstelling tot een analoge verbinding is het aantal gesprekken dat tegelijkertijd over één netwerkverbinding met VoIP plaats kan vinden nagenoeg onbeperkt. Daarnaast kunnen kantooromgevingen met VoIP volstaan met minder bekabeling, omdat de PC en het VoIP-toestel op één poort aangesloten kunnen worden. 

 • +31(0)348-484900
  Voor al uw vragen, deskundig advies of een vrijblijvende offerte.

Blijft u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen van Telemos?

MELDT U DAN NU AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

U bent met succes ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier, probeer het nogmaals. Exuus voor het ongemak.

Telemos ICT Solutions Group gebruikt uw informatie om de nieuwsbrief te versturen en het doen van passende aanbiedingen.