Nieuwsflits TeleShop

TeleShop: het allernieuwste product van Telemos. Daar zijn we trots op!


De afgelopen maanden is er door het softwareteam hard gewerkt aan de totstandkoming van TeleShop. Dé webapplicatie waarmee winkeliers in de woonbranche op een eenvoudige en snelle manier orders kunnen plaatsen bij leveranciers en fabrikanten. Op deze manier wordt het ontvangen van foutloze en complete bestellingen eindelijk realiteit.

Fabrikant of leverancier


U plaatst uw digitale artikelcatalogus op het platform TeleCatNet. Als u nog niet over digitale catalogi beschikt kunt u deze eenvoudig zelf bouwen met een door Telemos ontwikkelde tool of door Telemos laten bouwen. U kunt een onbeperkt aantal platte én gelaagde artikelen in de catalogus opnemen.

Winkelier


Het enige wat de winkelier nodig heeft is een internetverbinding en een tablet, laptop of PC. Op het platform wordt met TeleShop de bestelling geconfigureerd en vervolgens met één druk op de knop, in een formaat dat geschikt is voor uw interne bestelproces, doorgestuurd.

Meer informatie


Benieuwd naar wat TeleShop voor u kan betekenen? Klik op onderstaande  button voor meer informatie over TeleShop. Hier is ook de demo te vinden die laat zien hoe eenvoudig en snel het bestelproces werkt.

 

meer info

Nieuwsbrief


Nieuwsgierig naar de nieuwsbrief over TeleShop? Klik op onderstaande button voor de nieuwsbrief.

 

 

nieuwsbrief

Wilt u graag meer informatie? Laat hieronder uw contactgegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op. (*) Zijn verplichte velden.

  • 8 + 86 =
  • +31(0)348-484900
    Voor al uw vragen, deskundig advies of een vrijblijvende offerte.

Blijft u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen van Telemos?

MELDT U DAN NU AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

U bent met succes ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier, probeer het nogmaals. Exuus voor het ongemak.

Telemos ICT Solutions Group gebruikt uw informatie om de nieuwsbrief te versturen en het doen van passende aanbiedingen.