Nieuwsflits Bluebird

Telemos gaat partnership aan met Bluebird


Sinds 1 april 2019 is Telemos gecertificeerd reparatiepartner van mobile devices voor de BeNeLux. Bluebird biedt een volledige reeks aan producten voor mobiele oplossingen in de retailmarkt. Het assortiment biedt alles wat nodig is om de klanten volledig van dienst te kunnen zijn.

Bluebird creëert de ultieme shopervaring


Bluebird’s shop oplossingen bieden de mogelijkheid om uw klanten te imponeren met uitstekende productkennis, goed gevulde schappen en snelle afhandeling. Uw werknemers hebben real-time inventaris en productinformatie beschikbaar door middel van één druk op de knop. Daarbij is de volledige capaciteit om te verwerken en betalingen te verrichten via ditzelfde apparaat aanwezig. Klanten worden snel en optimaal bediend.

Een greep uit de producten van Bluebird:


  • Mobile Handhelds

  • All-in one

  • Payment Terminals

  • Business tablets

  • POS systems

  • Printers

Verlengstuk van uw organisatie


Bent u benieuwd wat wij als servicepartner voor u en uw klanten kunnen betekenen? U bent goed in het ontwikkelen en verkopen van uw producten, alleen u heeft niet de juiste expertise in huis om uw klanten een goede after sales service te bieden op het gebied van installatie, reparatie en onderhoud? Dan bent u bij Telemos op de juiste plek.


 

 

Als servicepartner nemen we u werk uit handen. Telemos heeft in elke tak van ICT de juiste expertise in huis om uw klanten de best mogelijke service te bieden. Of het nu gaat om helpdesk, installatie, reparatie of onderhoud.

Klik voor meer informatie over ons uitgebreide aanbod in ICT diensten.

 

diensten


Wilt u graag meer informatie? Laat hieronder uw contactgegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op. (*) Zijn verplichte velden.

  • 5 + 70 =
  • +31(0)348-484900
    Voor al uw vragen, deskundig advies of een vrijblijvende offerte.

Blijft u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen van Telemos?

MELDT U DAN NU AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

U bent met succes ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier, probeer het nogmaals. Exuus voor het ongemak.

Telemos ICT Solutions Group gebruikt uw informatie om de nieuwsbrief te versturen en het doen van passende aanbiedingen.