• Dahua Camera's

 

De criminaliteit is aan het veranderen. De schaamte om herkend te worden is er niet meer. Helaas wordt het bruter en harder. Overvallen nemen nog steeds toe en u ziet daarnaast ook een verschuiving. In eerste instantie waren het de juweliers, tankstations en sigarenzaken die vaak werden overvallen maar u ziet nu ook de tendens dat het doorslaat naar “minder” aantrekkelijke doelwitten. Zelfs het aantal woningovervallen is toegenomen.

Ontdek onze beveiligingsproducten

Bullet Camera

Wat betreft de camera functionaliteit, bullet en dome beveiligingscamera’s zijn redelijk vergelijkbaar. Dus wat u zoekt moet het beste passen bij uw specifieke toepassing en voorkeuren. Een bullet bewakingscamera is als het ware een langwerpige ronde of rechthoekige buis, net als de loop van een geweer. Als u op zoek bent naar een lange afstandscamera, zult u waarschijnlijk kiezen voor een bullet camera, de behuizing van een dome bewakingscamera heeft namelijk de neiging om de grootte van de lens te beperken.

Typisch, hoe langer de lens, hoe groter het bereik. Onthoud echter dat ik zeg “typisch”, dit is namelijk niet altijd zo. Sommige dome camera’s zijn voorzien van een lens met een uitstekend lange afstand bereik, vaak uit het duurdere assortiment. Bullet camera’s zijn zeer geschikt voor buiten omdat ze meestal weerbestendig zijn (controleer altijd of de camera weesbestendig is). En zoals hierboven vermeld, hebben zij een groter bereik, wat meer noodzakelijk is wanneer u een parkeerplaats of een ander groot gebied wilt bewaken.

Een bullet bewakingscamera ontmoedigen Vandalisme. Als u op zoek bent naar een bewakingscamera om diefstal of vandalisme te ontmoedigen, dan kan een bullet bewakingscamera de juiste keuze zijn, want ze zijn een beetje meer voor de hand liggende, ze vallen op en dus vaak zichtbaar voor voorbijgangers. Bullet beveiligingscamera’s zijn meestal gemakkelijk te monteren, richt ze op een gebied dat je wilt bewaken, bevestig ze aan de muur en ze zijn klaar voor gebruik.

Dome Camera

Dome bewakingscamera’s kunnen zowel aan het plafond als tegen een gevel gemonteerd worden, afhankelijk van de toepassing kunnen de kabels geheel uit het zicht weggewerkt worden. De binnenkant van de koepel is bij sommige modellen donker getint om de camerapositie te verduisteren.

Dome camera’s zijn leverbaar in verschillende modellen, ook de opties kunnen per camera verschillen. Een van de eerste modellen is een analoge camera, deze worden tegenwoordig niet vaak meer verkocht omdat de beeldkwaliteit te wensen over laat. Tegenwoordig kiest men steeds vaker voor een IP bewakingscamera, de opnames zijn glashelder en u kunt vanaf elke plek ter wereld de camerabeelden bekijken. Tegenwoordig zijn de meeste dome beveiligingscamera’s uitgerust met IR (Infrarood), dit maakt het mogelijk om op plaatsen waar geen licht is toch duidelijke beelden op te nemen. Als het buiten donker word schakelt de dome camera automatisch over op nachtzicht.

Behuizingen zijn beschikbaar voor binnen (kunststof) of buiten (metaal), de metalen versie is bestand tegen vandalisme. Dome camera’s zijn ook beschikbaar in mini- en micro-versies voor discrete implementaties en zijn beschikbaar in een tal van soorten behuizingen die aan verschillende bouwstijlen zijn aan te passen. Moderne IP dome bewakingscamera’s zijn ook beschikbaar met ingebouwde video analytics en kan stroom ontvangen via de (POE) Ethernet signaalkabel. Is een dome camera niet wat u zoekt? Hier vind u de bullet bewakingscamera.

  • +31(0)348-484900
    Voor al uw vragen, deskundig advies of een vrijblijvende offerte.

Blijft u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen van Telemos?

MELDT U DAN NU AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

U bent met succes ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier, probeer het nogmaals. Exuus voor het ongemak.

Telemos ICT Solutions Group gebruikt uw informatie om de nieuwsbrief te versturen en het doen van passende aanbiedingen.