• Software
    Ontdek de onbeperkte mogelijkheden

Complete ICT oplossingen

Uw zakelijke ICT goed structureren met de juiste software kan al snel een pittige klus worden waarbij u door de bomen het bos niet meer ziet. Het aanbod aan mogelijkheden is ongekend. Gelukkig kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten. We kijken samen met u waar behoefte aan is, en wat er allemaal nodig is om uw bedrijfsvoering helder en gestructureerd te laten verlopen. Onze systeem- en netwerkspecialisten voeren desgewenst de implementatie voor u door.

Telemos biedt alle ICT-oplossingen onder één dak!

 

Aanvraag vrijblijvende offerte

Betrokken    Deskundig    Flexibel

 

OVERZICHT SOFTWARETOEPASSINGEN

 

 

 

 

 

 

Werkplekken en bedrijfsomgevingen

Met de software van Microsoft kunnen uw medewerkers probleemloos uit de voeten. Alle vertrouwde applicaties zijn beschikbaar en zelfs meer! Met MS dynamics NAV heeft u een zeer complete ERP-oplossing met diverse mogelijkheden.

Microsoft 365 Business

MS Dynamics 365

Standaard software

 

Point of Sale

We bieden diverse software-oplossingen om uw kassaverkopen vlekkeloos te laten verlopen. De mogelijkheden zijn divers. Zoals koppelingen met kassa, webshop en financiële toepassingen.

Facturatiesoftware TeleMerchant

Mircosoft 365 Business

MS Dynamics 365

 

Beveiliging

Voor elk beveiligingsrisico hebben wij een passende oplossing. Met de juiste beveiligingssoftware krijgen nieuwe dreigingen geen kans en blijven privégegevens privé. Zakelijke e-mailbeveiliging van Telemos biedt complete bescherming van uw e-mails.

Bitdefender

AVG - Antivirus

Emailsecurity

 

Telefonie (VoIP)

De mogelijkheden van VoIP software zijn eindeloos. Van keuzemenu tot het automatisch doorschakelen naar mobiel. Met 3CX richt u de telefooncentrale geheel naar behoefte in.

3CX

Bel of mail met één van onze mensen voor meer informatie en vrijblijvende offertes.

PATRICK VAN GAMEREN

Contactpersoon Diensten en Software

Direct bereikbaar: 0348-484910

Mail: patrick@telemos.nl

WAAROM KIEZEN VOOR TELEMOS?

  Jarenlange expertise

  Maatwerk

  Kostenbesparende oplossingen

  Flexibel