• Hardware
    Ontdek onze onbeperkte mogelijkheden

Complete ICT oplossingen

Uw zakelijke ICT goed structureren met de juiste hardware kan al snel een pittige klus worden waarbij u door de bomen het bos niet meer ziet. Het aanbod aan mogelijkheden is ongekend. Gelukkig kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten. We kijken samen met u waar behoefte aan is, en wat er allemaal nodig is om uw bedrijfsvoering helder en gestructureerd te laten verlopen. Onze systeem- en netwerkspecialisten voeren desgewenst de implementatie voor u door.

Telemos biedt alle ICT-oplossingen onder één dak!

 

Aanvraag vrijblijvende offerte

Betrokken    Deskundig    Flexibel

OVERZICHT HARDWARETOEPASSINGEN

 

 

 

Werkplekken en bedrijfsomgevingen

Of het nu gaat om PC's, tablets, laptops, monitoren of printers, in bulk of maar 1 stuk. U kunt bij ons voor alles terecht in de gewenste hoeveelheden. We zoeken voor u de beste aanbiedingen met de vereiste functionaliteiten die uw bedrijfsomgeving optimaal laten presteren.

Accespoints

Routers

Switch - Firewall

 

 

Point of Sale

Telemos past uitsluitend A-merk hardware toe voor de kassacomputer, monitor, kassalade, bonprinter en scanner. De apparatuur is volledig afgestemd op alle applicaties van Telemos. Dat geeft u de zekerheid dat alles probleemloos functioneert en dat uw winkelverkopen feilloos worden geregistreerd én verwerkt.

Kassa's

Scanners

Printers

 

Beveiliging

Voor elk beveiligingsrisico hebben wij een passende oplossing. U kunt zorgeloos applicaties gebruiken en data is veilig voor bedreigingen van buitenaf, of het nu gaat om online aanvallen op uw systemen of uw bedrijfspand.

Accespoints

Firewalls

IP-camera's

Network Video Recorders

 

Telefonie (VoIP)

VoIP telefonie is een gebruiksvriendelijke en voordelige oplossing voor een goede bereikbaarheid. Met VoIP kunt u gebruik maken van een virtuele telefooncentrale. Er is volop keuze in VoIP toestellen. Mobiel gebruikt u VoIP via een slimme app.

Desktop IP Telefoons

DECT IP Telefoons

IP Conferentietoestellen

Bel of mail met één van onze mensen voor meer informatie en vrijblijvende offertes.

PATRICK VAN GAMEREN

Contactpersoon Diensten en Software

Direct bereikbaar: 0348-484910

Mail: patrick@telemos.nl

WAAROM KIEZEN VOOR TELEMOS?

  Jarenlange expertise

  Maatwerk

  Kostenbesparende oplossingen

  Flexibel